Aansprakelijkheidsverzekering voor je bedrijf? Zeker aan te raden!

nieuws-berichten Comments Off

Heb jij als succesvolle ondernemer wel eens nagedacht over de verzekering van je onderneming? Misschien toch wel een goed idee om eens wat tijd aan te besteden.

Je bent als bedrijf of ondernemers niet verplicht om verzekeringen af te sluiten maar aan te raden is het wel. Er zijn veel verschillende verzekeringen die je kunt afsluiten, maar de meest belangrijke is toch wel de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Hier kun je als ondernemer simpelweg niet zonder. Het is dus belangrijk een dergelijke polis af te sluiten voor je business. Hier worden schades die je bijvoorbeeld bij een opdrachtgever maakt vergoed. Dergelijke schades kunnen behoorlijk oplopen, overweeg dit dus zeker voor je business. Of laat je adviseren door een professional.

Opdracht op locatie

Ben jij als ondernemer een opdracht op locatie aan het uitvoeren dan zit een ongelukje uiteraard in een klein hoekje. In sommige branches is dat meer dan andere. Als je veel met andere grote bedrijven als opdrachtgever werkt kan er veel schade ontstaan. Toch is het ook verstandig om dit af te sluiten als je alleen maar met consumenten werkt.

Want daar kun je vanzelfsprekend ook brokken maken in de woning van de particulier. Je breekt misschien was van een hoge waarde tijdens je werkzaamheden. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een dure vaas uit een erfenis, of het knoeien van verf op de dure vloer (in het geval van een schilder). Je kunt een goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten via het internet.

Fysieke locatie

Heb je een fysiek pand waar je opdrachtgevers ontvangt? Bijvoorbeeld voor presentaties en dergelijke? Dan kan daar ook schade ontstaan. We spreken dan meestal over letselschade. Iemand heeft blijvende fysieke klachten. Het is mogelijk dat uw onderneming aansprakelijk is voor zoiets dat op uw grond of in uw pand gebeurd is.

Daarnaast kan iemand struikelen over een losliggende draad in uw kantoor of iets van die strekking. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering sluit u af om dit soort dingen af te dekken. Heeft uw bedrijf al zo’n polis? Of nog niet? Wil je een polis voor je bedrijf afsluiten, dan vergelijk je online de aanbieders. Je kunt dan de polisvoorwaarden vergelijken en de prijzen.

Author

Search

Back to Top